Jan 14, 2012

sketch dump

Some sketches that I digitally inked and coloured last night. None of them are finished and never will be. Most of them don't make any sense either.My exact expression after drawing the previous picture.

2 comments:

 1. Pakko kommentoida, kun en jaksa mailia kirjoittaa *laiskamato* Mutta nää on upeita! Hauskaa nähdä tuttuja "hahmoja" täälläkin ;) Tykkään siitä miten piirrät ihmisiä, se inspiroi mua, vaikka en ikinä pystyis samaan tasoon tai edes tarttumaan kynään. Etenkin se, mistä olit tehnyt sen "suloinen hymy" -piirroksen (aiempi posti) toi mulle heti himon kehittää tarinan sen ympärille. Veikkaan, että siinä luonnoksessa oli herkkyyttä, koska sen pinta oli pehmeämpi. Mutta ei ollenkaan paha se digitaalinen myöskään.

  Ja niin, tää on Soile.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miiiiitäää? :D

   Kiitos! Mulla on vielä nuo ihmiset vähän hakusessa. Kaikille tulee liiankin usein samanlainen naama ja vartalot jäävät turhankin usein kesken. Mutta yritän ainakin tänä vuonna parantaa noita ihmispiirroksia sen verran, että ei tarvitse aivan hävetä silmiä päästä.

   Kirjoita joku lyhyt pätkä ja heitä vaikka maililla! Olisi mielenkiintoista tietää, mitä kaikkea oletkaan keksinyt vain sen kuvan perusteella. :)

   Delete